01 خرداد 1401

دعوی شرکتهای تجاری و اعضاء ان

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
نامزد سابقم پنج سال پیش کل اموال و زندگی منو با ملی کلک و وعده ازم برده، علاوه براون سال۹۷ شرکتی خرید که یک درصد سهام رو زد بنام من البته با این شرط که سه روزه یکی از دوستانش رو میاره جایگزین من میکنه فقط گفت چون شهرستانه الان میزنم تا سه روز بعد
ولی از سال ۹۷ هرچی گفتم و تهدید کردم اسم منو درنیاورد
الان اون افرادی که ازشون این آقا شرکت رو خریده بود رفتن شکایت بابت تغییر اسم و آدرس و همچین چیزایی من خودم اصلاااااااا از شرکت و این چیزا سردرنمیارم هرچیم زنگ میزنم بیا اسم منو دربیار و یا وکیل بگیر بدبختم نکن سر میدوونه
ابلاغیه استحضاری اومده برام خوااااهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم
میترسم جلبم کنن ، از استرس دارم سکته میکنم راهنماییم میکنید لطفا

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید سهام را بغیر واگذار نمایید ویا با ارسال اظهارنامه ماوقع جابجایی با شخص ثالث و خسارتهای بعدی وهرگونه عملی که فکر میکنید به ضرر شما میباشد را قید و عنوان نمایید هیچگونه مسئولیتی که به ضرر شما میباشد را از خود سلب نمایید