01 خرداد 1401

درخواست طلاق از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. من وکالت طلاق به همسرم دادم واونم همه چیز وبخشیده. الان وکالت طلاق داره مستقیم میتونه بره سریع کارهارو بکنه یا نه؟ به من میگه باید برم مشاوره میخام ببینم داره میپیچونه یا نه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله شما باید در مراحل مشاوره حضور داشته باشید و توافق خودتان را مطرح نمایید مشاور گزارش عدم سازش را به محکمه ارسال خواهد کرد . موفق و موید باشید