01 خرداد 1401

انجام دادن مورد وکالت توسط موکل و ضم امین نمودن

دسته بندی : حقوقی | وکالت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،دوسندمال۱۳۱۶ درسال۱۳۸۷ پیداکردم متعلق به پدربزرگم ثبتی ورسمی بدون نقل انتقال که تاکنون جانمایی نشده وبرسر زمینی که گمان میکنم متعلق به این دوسندهست اختلاف دارم باشخصی بامن۵ورثه هستیم درسال۹۰ازوراث یک پنجم از کل سهم الارثشون رو وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر گرفتم که بین خودمون توافق کردیم که زمین رو بگیرم وتحویلشون بدم از نظر قانونی ویک پنجم دستمزدم باشه اگه تونستم،درسال۹۳به علت مشغله زیاد به شخصی که ادعای رفع اختلاف ازطریق قانونی رو میکرد یک قولنامه۳هزارمتر دادم که اگه تونست رفع اختلاف کنه وزمین رو تحویلم بده دستمزدش باشه درمقابل یک فسخ نامه گرفتم ازش که اگه نتونست قولنامه فسخه این شخص گفت برای انجام مراحل قانونی نیاز به وراث هست یا وکالت ازشون همون وکالت یک پنجمی که از وراث گرفتید رو به من منتقل کنید تا مراحل روطی کنم بدون حضورشون،بنده هم از روی غفلت یک وکالت بلاعزل بهش دادم همون یک پنجمی که از وراث گرفتم رو در وکالتی مجزا بهش وکالت بلاعزل دادم با حق توکیل به غیر وحق عزل رو از خودم ساقط کردم اما دروکالتی که بهش دادم قیدشده این وکالت از هر نظر تابع وکالت قبلی میباشد(یعنی تابع وکالتی که من از وراث گرفتم) الان این شخص راه افتاده داخل دادگاه.. میگه من خریدم ازت این ۳هزارمتر ووکالت رو رفتم دفترخانه میگم میخوام استعفا بدم که وکالتی که از وراث گرفتم باطل بشه وبدنبالش وکالتی که به این شخص دادم باطل بشه میگه با استعفاء شما وکالتی که از وراث گرفتید باطل نمیشه و وکالتی که به این شخص دادید هم باطل نمیشه چون مراحل قانونی رو طی کردید دفتر خانه میگه ورثه رو بیارید وکالت شما و وکالت این شخص رو باطل میکنیم الان ورثه نمیان باهم اختلاف داریم اگه کار رو خودم انجام دادم که بازم وکالت باطله چون مورد وکالت رو موکل یعنی من انجام دادم دیگه میخوام بصورت خیلی سریع درعرض ۲۰روز مثلا یا کمتر ازطریق استعفاء وانجام مورد وکالت یا روشی دیگه وکالتی که به این شخص دادم باطل بشه چیکار کنم ببخشید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی همانطور که خودتان اشاره نمودید میتوانید از طرف خود اقدام به مورد وکالت را انجام دهید همچنین میتوانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی ضم امین نموده و از طریق اطهارنامه به ایشان اعلام نمایید.