02 خرداد 1401

انجام نمودن مورد وكالت توسط موكل

دسته بندی : حقوقی | وکالت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دوتاسندقدیمی مال پدربزگم پیدا کردم بامن۵ ورثه هستیم یک وکالت بلاعزل باحق توکیل به غیر ازوراث گرفتم که حق عزلمو ندارن به جهت انجام امور حقوقی که درپایان دستمزدم باشه سال۹۰گرفتم از وراث وکالت رو،درسال۹۳ به شخصی همین وکالت رو دروکالتی مجزا بصورت بلاعزل وباحق توکیل به غیر وحق عزل رواز خودم ساقط کردم منتقل کردم بهش+یک قولنامه۳هزارمتر از زمین مورد اختلاف که درمقابل یک فسخ نامه گرفتم ازش وکالت رو برای سهولت انجام کارهای اداری دادم بهش که نتونست هیچ کاری انجام بده ودرصلاحیت این کار نبود که مراحل رو طی کنه الان میگه من خریدم هم وکالت رو وهم قولنامه رو الان با انجام مورد وکالت توسط موکل یعنی من وکالتی که به این شخص دادم باطل میشه؟ من باید چیکار کنم که کارم انجام مورد وکالت توسط موکل به حساب بیاد از نظر قانون؟آیا حتما باید کل کار رو به اتمام برسونم که انجام مورد وکالت به حساب بیاد توسط موکل؟ این سندها جانمایی نشده هنوز وکلی کار داره آیا هر کاری حتی کاری کوچک وحتی کاری که درحال رسیدگی درمورد این سندها باشه در دادگاه توسط من یعنی انجام موضوع وکالت؟و وکالت این شخص باطله؟خوب این باطل بودن رو چگونه به این شخص بفهمونم که قانون هم متوجه بشه؟چون داره میره شکایت میکنه هی ازم در اگاهی ودادگاه... میخوام قانون هم متوجه بشه این وکالت باطل شده ممون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي همانطور كه در سوال قبلي عرض نمودم شما ميبايست ضم امين نماييد و امكان عزل باتوجه به بلاعزل بودن وكالت وجود ندارد،ميبايست مورد وكالت را به اتمام برسانيد تا ايشان نتواند برخلاف شما اقدامي نمايد.