02 خرداد 1401

چطور وکالت بلاعزل را بعنوان وکیل باطل کنم؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام دوسند قدیمی از پدربزرگم پیدا کردم که جانمایی نشده تاکنون با من ۵ورثه هستیم از۳ ورثه یک پنجم از کل سهم الارثشون وکالت بلاعزل گرفتم درسال ۹۰باحق توکیل به غیر، الان یکی از وراث فوت کرده و دوتای دیگه زنده هستن ومن میخوام وکالتی که از وراث گرفتم رو باطل کنم اما وراث یکی درشهر خودمه ودیگری درمشهد اما هرکاری میکنم حاضر نمیشن بیان تا وکالت رو باطل کنیم باچه عنوانی دادخواست بدم که از طریق قانونی سریع بیارمشون تا وکالت رو باطل کنیم راهی وجود داره که خیلی سریع ازطریق قانون بیارموشون دفتر خونه برای ابطال وکالت؟یاعدم حضوری چیزی بگیرم ممون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید یکی از طرق انقضای وکالت چه عادی و چه بلاعزل، استعفای وکیل است. این استعفا مسئولیتی را برای او ایجاد نمی کند و صرفا باید استعفای خود را به اطلاع موکل برساند. این استعفا یک طرفه است و موکل در وکالت بلاعزل به دلیل اینکه حق عزل وکیل را از خود گرفته است نمی تواند او را از سمت خود بر کنار کند. بنابر این برای ابطال وکالت بلاعزل بعنوان وکیل نیازی ب حضور موکل وجود ندارد و وکیل میتواند با حضور در دفترخانه وکالت را ابطال و بلااثرکند منتهی لزوما میبایست موارد استعفا و ابطال وکالت را ب اطلاع موکل یا موکلین برساند موید باشید