02 خرداد 1401

هزینه دادرسی دعوای حضانت چقدر هست؟

دسته بندی : خانواده | حضانت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ، خواستم بدونم هزینه گرفتن حضانت فرزند چقدر هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر منظور شما هزینه دادرسی برای رسیدگی ب طرح دعوا و دادخواست حضانت فرزند هست در اینصورت هزینه دادرسی دعاوی غیرمالی در سال جدید حسب مورد از ۴۰ هزار تومان تا ۱۸۰ هزار تومان هست ک میبایست از طریق دفاتر خدمات قضایی هنگام ثبت دادخواست پرداخت شود اگر هم منظور اعطای وکالت ب وکیل و حق الوکاله هست ک این مورد از هزینه دادرسی مجزا بوده و ب توافق وکیل و موکل بستگی دارد موید باشید