02 خرداد 1401

طرح دعوای الزام به تنظیم سند بدون پایان کار؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ببخشید یک دادخواست الزام به تنطیم ملک مسکونی و تجاری به طرفیت شخصی دادم ولی ملک مشاعی بوده و فاقد پایانکار می باشد ایا دادخواست من به دلیل فاقد پایانکار رد میشود؟ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ برای انتقال سند املاک در دفاتر اسناد رسمی لزوما میبایست پایان کار اخذ شود لذا اگر پایان کار برای ملک اخذ نشده میبایست همزمان با دعوای الزام ب تتظیم سند الزام به اخذ پایانکار را بطرفیت فروشنده یا فروشندگان مطرح میکردید تا ملزم ب اخذ پایانکار و تنظیم سند وفق رای دادگاه میشدند علی ای حال میتوانید با استرداد دادخواست مجددا با عنوان مذکور طرح دعوا نمایید تا نتیجه مطلوب حاصل گردد موید باشید