02 خرداد 1401

تکلیف عین مرهونه در صورت واریز مبالغ از جانب همسر؟؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسرم خونه رو به نام‌من رهن کردن اما از حساب خودش پول جابجا شده داریم جدا میشیم آیا خونه متعلق به ایشون میشه راهی هست بتونم اقدام کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص رهن یا اجاره یا امثاله عین مرهونه یا اینجا همان منزل متعلق ب شخصی خواهد بود ک نامش در قرارداد رهن بعنوان مرتهن ذکر شده است اگر خانه در قرارداد بنام شما رهن شده همان ملاک هست و امکان ادعا در اینخصوص از جانب همسرتان وجود ندارد موید باشید