02 خرداد 1401

دعوای الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من یه زمین خریدم که به تازگی تفکیک شدهبه فروشنده گفتم میخوام زمین رو به شرط این که سند داشته باشه حالا میگه شش تومن من به شهرداری بابت جدول کشی دادم اون رو باید تو بدی والا من نمیتونستم سند به تو بدم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ایشان باید طبق شرط مندرج عمل نمایند و می توانید علیه ایشان دعوای الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید. موفق و موید باشید