02 خرداد 1401

خرید سهم الارث احدی از وراث توسط بقیه وراث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ما چند خواهر و برادر هستیم که یک آپارتمان به ما ارث رسیده و میخواهیم سهم یکی از برادرها را به اصرار خودش ازش بخریم. مبایعه نامه نوشتیم و امضا و انگشت زدیم. به دلایلی، وکالت بلاعزل هم در دفترخانه ازش گرفتیم. یک سوم مبلغ سهمش را هم در دفترخانه با 5 تا چک بانکی بهش دادیم.
یک احتمالی وجود داره که ما را نگران کرده و آن هم اینست که شاید فروشنده، پنهانی ازدواج کرده باشه و با تبانی با زن خود، از یک طرف، از ما پول بگیرد و از طرف دیگر آن خانم به دلیل عدم پرداخت مهریه حکم توقیف اموال شوهرش را بگیرد. آیا چنین امکانی هست؟ و مهمتر اینکه چه کار کنیم که گرفتار همچین مسئله ای نشیم؟
البته در یک بند مبایعه نامه قید کردیم که مورد معامله در توقیف یا رهن و ادعای کسی نباشد. ولی آیا راه بهتر و محکم تری هست؟ لطفا" راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید با داشتن مبایعه نامه و وکالت نامه در صورت توقیف ملک در صورتی که توقیف بعدا صورت گیرد اعتراض ثالث بنمایید .بهترین راه حل این است که ثمن‌ و پول معامله حین انتقال قطعی سند به شما پرداخت شود .