02 خرداد 1401

اعلام فسخ معامله به جهت ایراد در مبیع

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
سمیه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من بنجشنبه یک خودرو براید مدل ۸۲ اتومات خریدم که صحابش گفت فابریک نمایندگی هست الان اومدم اهواز جندجا چک کردم گفتن نه فابریک نیست قولنامه هم ننوشتیم بول نقد بهش دادم وماشین روبردم الان میتونم کنسل کنم خریدم رو جون موتورش هم بیش ازحد گرم میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در ابتدا با انجام تامین دلیل ایرادات ماشین رو کارشناسی بفرمایید سپس با ارسال اظهارنامه اقدام به فسخ معامله نمایید