02 خرداد 1401

سهم الارث پسر با وجود همسر متوفی چقدر است؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام.. پدرم فوت شده.. گواهی انحصار وراثت هم گرفتم. مادرم در قید حیات هستند.درگواهی انحصار وراثت سهم مادرم یک هشتم تعیین شده وسهم پسر دو یازدهم..خانه به مبلغ دو میلیارد تومان به فروش رفته است.. میخاستم بدونم که سهم یک هشتم مادرم به علاوه سهم دو یازدهم یکی از پسران این دو با هم جمعا از این مبلغ چقدر هستش.. تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام ودرود کاربر محترم سم مادر شما یا همان همسر متوفی 250 میلیون تومان از دومیلیارد تومان است و از قیمت خانه ارث میبرد در صورتیکه به جز فرزند پسر فرزند دیگری نداشته باشد الباقی به فرزند پسر می رسد اگر دو یازدهم که فرمودین در نظر بگیریم 363 میلیون 636 هزار تومان می شود موفق باشید