02 خرداد 1401

امکان ازدواج موقت بدون رضایت همسر اول؟

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشيد، واقعيتش به دليل ازار و اذيت روحي و عدم رابطه جنسي كه ازهمسرم دارم قصد جدايي دارم و ايشان حاضر به جدايي نيست . تصميم به ازدواج مجدد دارم. شايد راضي به جدايي شود. ايا من ميتوانم بدون اجازه همسر اول و دادگاه ازدواج به صورت صيغه موقت ٩٩ ساله داشته باشم . مشكل قانوني دارد يا خير؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در قانون مجازات اسلامی موضوع ازدواج موقت زوج بدون اذن همسر و دادگاه جرم انگاری نشده موضوع وصف مجرمانه ندارد و مجازاتی برای ان متصور نیست لیکن این موضوع اگر بدون اذن دادگاه و همسرتان محقق شود موجد حق طلاق برای زوجه اول خواهد بود از طرفی شما بعنوان زوج حق طلاق دارید و نیازی ب رضایت زوجه و دلیلی در این راستا ندارید صرفا میتوانید با پرداخت و یا تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه ایشان را طلاق دهید و نیازی ب ازدواج مجدد برای ترغیب زوجه ب طلاق وجود ندارد موید باشید