02 خرداد 1401

سوال درخصوص دریافت سهم الارث متوفی بابت مهریه همسر

دسته بندی : خانواده | مهریه
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من ۲۰ سالمه
و یه خواهر ۸ ساله دارم

پدرم چند سالی هست با همسر دوسته صمیمیش دوست هستن و رابطه جنسی برقرار کردن
۳ تا شاهد مرد و یه فیلم تا حدودی مشخص ازشون داریم
ولی مطمنم میزنن زیرش
تا حدودی فیلم مشخص هستش
و حتی شماره پلاک ماشین
پدر من بمن و خواهرو مادرم فحش و ناسزا میده و اَنگ هرزگی میزنه
بااینکه خودش مقصره و ما بی گناه.
پدربزرگ بنده یعنی پدره بابام‌ ۲ هزار متر باغ و زمین شالیزاری به ارث برای بابام کنار گذاشتن
ولی بابام اون ارث رو بنام خودش نزده
مادر من میتونه مهریشو به اجرا بزاره و اون ارث پدرش رو بگیره ؟یه خونه ی ۵۰ متری هم بنام پدرم هستش
مهریه ی مادرم ۲۰۰ تا سکه هستش
پدرم میتونه خواهرم رو بگیره ؟ نمیخاییم که خواهرمون رو بگیره و اینکه امنیت جانی نداریم ما🤦🏻‍♀️همش کتک ولی در حد کبود شدن نیس🤦🏻‍♀️
سوال من اینه که میتونه خواهرم رو بگیره و از مهریه دادن قِسِر در بره؟
حتی خرجی هم بما نمیده اصلا
هرچی پول داره میده به اون زنه هرزه که باهاش در ارتباطه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام بله مادر شما می تواند سهم الارث پدرتان از پدربزرگ شما رابابت مهریه توقیف ووصول کند ودر مورد مسکن ۵۰ متری اگر محل سکونت وزندگی پدرتان باشد جزو مستثنیات دین محسوب وقابل توقیف نیست