02 خرداد 1401

تعیین میزان نفقه چگونه است؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام منو همسرم می‌خوایم سر نفقه باهم توافق کنیم هزینه دکتر و خوردم خوراک خودش میده بقیه هزینه هام شامل نفقه ام میشه الان سر مبلغ نفقه موندیم بنظر شما شورای حل اختلاف الان حدودا چقدر مینویسن
فوق دیپلم کرمانشاه خونه پدرم محله بالایی هستش همسرم صافکاره با۱۵سال سابقه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر.مبلغ کل نفقه با توجه به رویه چیزی حدود ۷۰۰ هزار تا ۲ میلیون تومان ماهیانه خواهد بود