02 خرداد 1401

ارسال اظهارنامه جهت اعلام بطلان وکالت‌نامه

دسته بندی : حقوقی | وکالت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام،یک وکالت بلاعزل از۳نفر برای انجام امور کارهای زمینی گرفتم،که اگه انجام بدم دستمزدم باشه وکالت ومن وکالت بلاعزل رو منتقل کردم به شخصی دوم وحق عزل وکیل رواز خودم ساقط کردم و حق توکیل به غیر دادم بهش اما در وکالتی که بهش دادم قیدشده وکالتش تابع وکالت منه وشخص دوم منتقل کرده وکالت رو به شخص سوم فردا میخوام برم استعفا بدم از وکالت خودم وکیل هستم که بدنبال استعفام وکالت خودم باطل بشه وبدنبال ابطال وکالت اصلی یعنی وکالت خودم وکالتی که به شخص دوم وسوم هم دادم باطل بشه الان هزینه ابطال وکالت خودم ونفر دوم وسوم چقدر میشه واینکه بعداز ابطال باید برای موکلین وکالت خودم وشخصی که بهش وکالت دادم اظهارنامه از طریق دادگاه بفرستم؟یا ازطریق دفتر اسناد رسمی؟آیا میشه یه دادخواست بنویسم و به ثبت ثناشون ارسال کنم چجوری بهشون اخطار بدم که ازنظر قانونی وکالت خودم و وکالتی که به نفر دوم دادم کاملا بی اعتبار بشه؟سپاسگزارم لطفا هزینه رو بهم بگید واینکه از دادگاه اظهارنامه بفرستم براشون یا دفتر اسناد رسمی؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام ابتدا اظهارنامه ای در این جهت به طرف مقابل ارسال سپس از طریق مراجع قضایی نسبت به جنبه اعلامی امر اقدام نمایید و هزینه ای که می توان پیش بینی نمود حداقل 200هزار تومان می باشد. موفق و موید باشید