02 خرداد 1401

سوء استفاده از ترکه و مجازات قانونی آن

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام ، ملک مشاعی وجود دارد که حصر وراثت انجام شده رسیده ب مرحله سند زدن ، که باتوافق میخوان بزنن ب اسم یکی از وارث ، ایا سوالم اینه که اگه این وارث ها نباشن میتونن با داشتن پارتی و اشنا یکی دیکه رو جابزنن جای این وارث ها و سند رو ب اسمش بزنن و ملک رو بالا بکشن ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر چنین اقدامی انجام دهند مشمول انتقال مال غیر محسوب و مجازات کلاهبرداری را در بر دارد در ضمن وراث درج شده در حصر وراثت باید تشخیص هویت شده بعد انتقال انجام گیرد. موفق و موید باشید