02 خرداد 1401

اثبات حجر و صدور حکم حجر

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام وقت وکلای محترم بخیر ببخشید برادر من محجور می باشد و قیم اش مادرم است پدر من در سال ۹۳ فوت کرد اون موقع برادرم ۱۳ سالش بود ما بخاطر اینکه برادرم زیر ۱۸ بود صغیر بود تو قیم نامه برادرم صغیر شناخته شده بعد از اتمام ۱۸ سال ما برای گرفتن حکم حجر اقدامی نکردیم چون نمی دانستیم ولی می دانیم برادرم محجور است و حتی حکم از کارافتادگی ذهنی برادرم از اداره تامین اجتماعی گرفتیم از خود اداره سرپرستی پرسیدیم اگه مادر یعنی قیم برای گرفتن حکم رشد اقدامی نکرده است پس احتمالا برادرتان محجور است حال جهت اطمینان بیشتر میخواستم بپرسم بدون حکم حجر می توان کسی را محجور نامید؟الان برادرم حدود ۲۱ سالش است.ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شخص با رسیدن به سن رشد یعنی 18 سال تمام از محجوریت خارج می شود و باید جهت احراز حجر ایشان اقدام به عمل رسانید و این اقدام صرفا از جهت قیم نمی باشد و کیله اشخاص ذینفع می توانند درخواست مورد نظر را مطرح نمایند. موفق و موید باشید