03 خرداد 1401

امکان بهره مندی والدین از مستمری فرزند وجود دارد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ، مادرم فوت شده و من حقوق بازنشستگیش رو میگیرم. سوالم اینه ایا بعد ازدواج من پدر و مادرش میتونن این حقوق رو دریافت کنند یا نه ؟ در زمان حیات مادرم والدینش تحت کفالت مادرم نبودند.

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ صرفا زمانی مستمری فرزند ب والدین ایشان تعلق میگیرد ک والدین در زمان حیات بیمه شده تحت کفالت وی باشند بنابر این حسب توضیحات اگر چنانچه در کفالت ایشان نبوده اند موضوع بهره مندی از مستمری منتفیست موید باشید