03 خرداد 1401

مطالبه حقوق و مزایای کارگر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام کارگری هستم که ده سال برای مغازه لوازم خانگی کارمی کردم دراین ده سال حقوق ناچیزی به من داده بیمه هم نکرده فقط خانه ای به من داد که اون هم ماه به ماه اجاره ازم می گرفت فقط دوسال اخر بیمه کرده نه از تعطیلی خبری بود نه مرخصی یکسره م مغازه کار کردم حالا از صاحبکار خواستم که حقوقم درصدی نباشه وحقوق ثابت به من بدهد ولی قبول نکرد منم از کل کاسبان اون منطقه امضا ومهر جمع کردم وازش می خوام شکایت کنم میشه بفرمایید دردادگاه ایا چیزی به من تعلق می گیردواینکه کجا شکایت کنم زودتر پیگیری کنندممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی میتوانید در اداره کار شکایت نمایید و حقوق و مزایای پرداخت نشده خود را مطالبه نمایید.