03 خرداد 1401

سوال در خصوص نحوه انتقال سهم الارث یکی از وراث به دیگری

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. پدرم چند سال پیش فوت شده مادرم الحمدلله در قید حیات هستند.. گواهی انحصار وراثت هم گرفتیم که در آن سهم همه وراث مشخص شده است. مادرم میخواهد سهم خودش را به یکی از پسران انتقال داده وصلح کند..البته برای این کار از تمامی ورثه به صورت دستی امضا و اثر انگشت گرفته وهمگی با این کار موافق بودند.. حالا مادرم میخواهد این کار را در دفتر اسناد رسمی هم به ثبت برساند.لطفا بفرمایید چه باید کرد.آیا لازم است که تمام ورثه در دفتر اسناد رسمی حضور داشته باشند و آنجا هم امضا کنند.یا فقط مادر و گیرنده کافی است. در ضمن خانه ما سند ندارد و قولنامه ای است . تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله مادر باید همراه فرزند مورد نظر در دفترخانه حاضر شود و سهم الارث خویش را به ایشان انتقال دهد .