03 خرداد 1401

ارائه مشاوره در خصوص مسائل خارج از حدود قانونی

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
یه راهنمایی میفرمایید 🙏
من ایرانی ام و ساکن مشهد هستم
من تو مشهد یه ملک مسکونی سنددار دارم و یه حساب ارزی
قصد دارم به صورت غیرقانونی از ایران خارج بشم.
آیا امکانش هست من یه وکیل بگیرم و اختیار تام بدم تا هرزمان که من به وکیل اطلاع بدم این ملک بفروشه و حساب ریالی و ارزی خارج کنه و تبدیل به ارز کنه به خارج کشور بفرسته؟
دوم اینکه چه راهکاری هست این وکیل این سرمایه به نفع خودش نفروشه و وقتی مطمئنه من ایران نیستم و نمیتونم برگردم، اصلا به من پولی نده؟
منظورم وکیل دادگستری میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با نظر به اینکه شما در حال مشاوره در خصوص خروج غیر قانونی هستین عملا امکان ارائه مشاوره در امور غیرقانونی وجود ندارد .