03 خرداد 1401

اختلافات ملکی و چگونگی طرح شکایت

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،(موضوع متفاوت میباشد)دوتاسند۳دانگ متعلق به۱۳۱۶پیداکردم متعلق به پدربزرگم وبرادرش ثبتی بدون نقل انتقال وجانمایی نشده که طبق حدس وگمان خودم زمینی ۲۰هزارمتری متعلق به این دوسندها بودکه باشخصی برسر زمین اختلاف داشتم،درسال۹۲تا۹۵شخصی عادی به بنده مراجعه وگفت ازشماره پلاک خودتون وزمین مورد اختلاف ۳۰۰متر بدین بهم من میرم وزمین رو ازطریق قانونی رفع اختلاف جیکنم وتحویلتون میدم منم براش روی برگه اچار قولنامه کردم این شخص رفت داخل زمین بدون اینکه من بهش بگم مدعی اومد وکتکش زدوکارشون به کلانتری رسید این شخص مجدد به من مراجعه کرد وگفت کار سختیه رفع اختلاف شما بهم ۲۰۰متر دیگه بدین تا من کارو انجام بدم ازطریق قانونی درتاریخ های متفاوت و هردفعه با ادعای اینکه کارسخته وشرایط پیچیده شده هردفعه۵۰۰متر و۲۰۰متر ...ازم قولنامه دست نویس وبنگاهی گرفت که جمعا۴هزارمتر وحدود۱۰قولنامه ازم گرفت که هیچ کاری هم نتونست انجام بده وهمه قولنامه ها جنبه خرید وفروش زده شده و۵۰۰متر رو درسال۹۳ به مبلغ ۵میلیون تومان ازم خریده به قول خودش ودرقولنامه ها قید شده ۲۵۰۰مترو به مبلغ۲۵میلیون تومان خریده ازم که من نفروختم البته و یک قولنامه هزار ثمن معاملش۱۰۰میلیون تومان قیدشده که ۲۰م.ت. نقداقیدشده بهم پرداخت شده و۷۵م.ت. یک خودروی هایلوکس یامشخصاتش قید شده به عنوان ثمن معامله که اصلا خودرورو دریافت نکردم چون معامله ای نبوده درکار واز۱۰۰۰متر قولنامه ۶۰۰مترفسخ شده درازای فسخ خودرو وفسخ نامه روی برگ اچار دارم و۴عددازقونامه های بنگاهی رو با بنگاه دار همدستی کرده وغلطگیر گرفتن وبه من دادن وقولنامه های سالم رو برای خودشون برداشتن و ثمن یکی ازقولنامه های ۵۰۰متر یکساعت اب چاه عمیق بوده که اونم بعداز یک سال درحضور من فروخته به شخص دیگری ومبالغ قولنامه ها مثلا ۵۰۰متر به مبلغ۵میلیون تومان و۷۵۰متر به مبلغ۷میلیون تومان قیدشده که ارزش زمین مورد اختلاف درحال حاضر به متری ۲۰مگت. هم میرسه درسال ۹۳به متری حداقل۲م.ت. یایک م.ت. بوده والان رفته ازم به جرم فروش مال غیر وکلاهبرداری شکایت کرده الان من میتونم به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنم؟چون با مانور متقلبانه که گفته میتونه ازطریق قانونی رفع اختلاف کنه و.. مال بنده رو اخذ کرده وکلا به بنده ۱۰ میلیون تومانی اگه پرداخت کرده باشه باچک اونم تازه به اصرار خودش که اگه تونستم رفع اختلاف کنم بتونم ثابت کنم خریدم وشما زیرش نزنید این زمین اختلافی بود وشهر کوچیک وهمه میومدن پیشم برای رفع اختلاف ببخشید واقعا به بزرگواریتون خیلی ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم کارشما با اشخاص عادی رفع نخواهد شد قانون از شما حمایت خواهد نمود تا به سهم الارث خود برسید اما درمورد شخص مذکور باتوجه به عدم حصول نتیجه و پرداخت ثمن و یا تحویل خودرو بوده کلا باطل خواهد بود درصورت نیاز به راهنمایی میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده نمایید