03 خرداد 1401

اخراج کارمند بانک و اعتراض در دیوان عدالت

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده کارمند بانک کشاورزی هستم که دوماه هست که به دلیل کارهایی که انجام داده ام اخراج شده ام و الان به دیوان عدالت اداری شکایت کرده ام و در دیوان به شعبه ۳۵ ارجاع شده..خواستم بدونم برای اخراج من میشه کاری انجام داد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی سوال شما کامل مطرح نشده است دلایل اخراج میبایست بررسی شود چنانچه دلایلی برای اخراج وجود نداشته باشد با توجه به رای دیوان اخراج شما نقض خواهد شد.