03 خرداد 1401

درخواست تقسیم مال مشاعی در شرکت خصوصی

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ببخشید من 45سهم از یه کارخانه خریداری کردم حدود 2سال هست کارخانه تعطیل و با شریکم اختلاف دارم دادگاه شکایت کردم برای فروش مال مشا و غیر قابل تقسیم ولی متاسفانه دادگاه گفتند با توجه به شرکت خصوصی و قانون تجارت مدنی شما نمیتوانید شرکت را به مزایده بگذارید خواهش میکنم کمکم کنید زندگیم نابود داره میشه بیکار شدم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما میتوانید با استناد به وضعیت نابسامان شرکت و ادله محکمه پسند درخواست انحلال شرکت را مطرح نمایید که با قبول درخواست شما میتوانید اقدام به درخواست فروش مال مشاع را مطرح نمایید. موفق و موید باشید