03 خرداد 1401

تقسیم سهم‌الارث قبل از فوت مورث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام سوالی داشتم آیا وارث قبل از فوت مورث میتواند بدون آنکه سهم الارث تقسیم شده باشد را با صلح نامه واگذار کند و بعد از فوت مورث متصالح می تواند سهم الارث را بگیرد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام تا زمانی که مورث در قید حیات می باشد و نسبت به اموال خود تصمیمی نگرفته باشد توافق شما نافذ نخواهد بود چون احتمال این موضوع نیز می باشد که شاید مورث قبل از فوت کلیه اموال خود را وقف نمایید که در این صورت توافق بین معنی خواهد بود و اگر مورث اموال را تقسیم کرده باشد بله می توانید اقدام نمایید. موفق و موید باشید