03 خرداد 1401

عدم پرداخت نفقه فرزندان توسط پدر

دسته بندی : خانواده | نفقه
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خوب هستید بابام ۲۰ ساله اصلا خرج منو نمیده و الان میخوان مامانم بابام از هم جدا شوند چگونه میتونم ازش پول بگیرم جای این ۲۰ سال اگر جدا شدن چه جوری ازش بگیرم و میگه نمیزارم بری پیش مامانت آیا حضانت بچه بر خودمه من ۲۲ سالمه

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما در سنی قرار دارید که تصمیم زندگی مشترک یا مستقل با خود شما می باشد و اگر ایشان نفقه ای پرداخت نمی نمایند میتوانید علیه ایشان الزام به پرداخت نفقه را مطرح نمایید. موفق و موید باشید