04 خرداد 1401

سوالات در خصوص روابط بین صدمن و مضمون عنه در اخذ وام از بانک

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام... چنانچه شخصی درپرداخت اقساط خودکوتاهی نمایدشخض ضامن آیامیتواندازدادگاه تقاضای تسویه کامل توسط وام گیرنده رابنمایدودیگردیگراینکه اگرمبلغی توسط بانک عامل وام دهنده درحساب ضامن توقیف نمایدفردضامن میتواندازدادگاه تقاضای واریزقسط مسدودشده توسط وام گیرنده رابنمایدیااینکه تابانک ازحساب ضامن وجه برداشت نکندضامن نمیتواندازدادگاه تقاضای پرداخت توسط وام گیرنده رابنماید؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تنها اختیار ضامن این است که پس از پرداخت اقساط وام ، به وام گیرنده رجوع کند و مبالغ پرداختی را مطالبه نماید