04 خرداد 1401

هزینه ب اجرا گذاشتن مهریه چقدر هست؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام میخاسم ببینم برای اجرا گذاشتن ۱۱۰سکه باید چقد هزینه دادرسی بدم؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ پاسخ سوال شما بستگی ب روش ب اجرا گذاشتن و مطالبه مهریه دارد ک از طریق ثبت اقدام شود یا از دادگاه چنانچه زوج اموالی دارد و از طریق ثبت اقدام کنید معادل نیم عشر دولتی(یک بیستم مبلغ مهریه)و چنانچه از دادگاه اقدام شود معادل ۳.۵ درصد خواسته(ارزش کل مهریه)را میبایست بپردازید،البته لازم ب ذکر هست ک این مبالغ در صورت محکومیت زوج ب پرداخت مهریه از ایشان قابل مطالبه هست موید باشید