04 خرداد 1401

نحوه دریافت وجه پرداختی از سوی ضامن

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام... یکی ازشرایط دریافت وجه.پرداخت شده توسط ضامن طبق نظروکیل محترم حقوقی این است که کارضمانت بنابه درخواست وام گیرنده باشدحال اگربنابه توصیه شخصی دیگربوده واقساط پرداخت نشده باشدتکلیف ضامن چه میشودکه اقساط معوق راپرداخت نموده است وشخص توصیه کننده ودرواقع خریداروام واستفاده کننده اصلی وام متقبل پرداخت اقساط نمیشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مجدد بهتر است شما جهت دریافت اقساط پرداختی به وام گیرنده رجوع و علیه ایشان دادخواست بدهید ، در دعوی مطروحه وام گیرنده باید ثابت نماید که شما با درخواست دیگری ضامن ایشان شده اید و ایشان به شما درخواست نداده اند .