04 خرداد 1401

میزان سهم ارث وراث از ترکه متوفی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.پدرم فوت شده یک برادر و دو خواهر دارم و مادرم ...مادرم کل دیه فوت پدرم که ۵۰ تومن بود سال ۹۶ به من داد تا خانه ای گرفتم سال ۹۷ با فروش خانه کلنگی پدر خانه ای به قیمت ۹۰ تومن خریداری کرد الان پولش رو به نرخ جدید خانه من می‌خواهم سهم من از پول دیه و خانه مادرم چقد میشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام هرچند سوال مبهم است اما مادر یک هشتم از اموال پدر ارث می‌برد و پسر ها دوبرابر دختر .