04 خرداد 1401

استنکاف وراث از انحصار وراثت چه راهکاری دارد؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

در حین دادرسی یکی از متشکی فوت میکند اگر وراث از انحصار وراثت وقیم نامه امتناع کرد چه راه قانونی وجود دارد

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر چنانچه احدی از وراث یا همگی انها از انحصار وراثت استنکاف ورزند و دادرسی ب این دلیل متوقف شده باشد شاکی یا خواهان نیز ک دینی از او بر ذمه متوفی بوده بعنوان ذینفع میتواند از شورای حل اختلاف اخرین محل اقامت متوفی تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت کند با ثبت دادخواست.... موید باشید