04 خرداد 1401

طلاق از طرف زوجه و مدت زمان ان

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،من درخواست طلاق دادم و میخواهم از شوهرم جدا شوم،چند جلسه دادگاه برای ما نماینده تعیین کرد که صلح و سازش ایجاد کنن که نتیجه اون جلسات تقدیم دادگاه شد،الان دادگاه جلسه ای رو تعیین کرده که به اموال رسیدگی کنند که آیا من به حق و حقوقم رسیدم یا نه،سوالم اینجاست که چند مرحله دیگه مونده تا رای رو صادر کنن،؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم زمان مشخصی را نمیتوان عنوان نمود بستگی به شهر که اقدام انجام شده دارد از سه ماه تا یکسال بطول میانجامد