04 خرداد 1401

عسرو حرج زوجه و چقدر امکان موفقیت وی وجود دارد

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،من تقریباً دو سال هست که با شوهرم اختلاف دارم و تو این دو سال دارای مدارک2تا ضرب و شتم،بیرون کردن از خانه،تخریب خودرو،تهدید به مرگ و توهین هستم که بهشون حکم 74ضربه شلاق دادن که 34تاشو به مدت 3سال به حالت تعلیق در اوردن،و دارای عسر و حرج،اینها مدارکی هستن که من دارم،پارسال 2بار الزام به تمکین داده بود که در هردو محکوم شده،و‌اواخر سال گذشته نیز دوباره الزام به تمکین داده بود که با ارایه مدارک و شاهدان برای بار سوم نیز محکوم شد که در حکم محکومیت نیز نوشته که آقا 34تا شلاق تعزیری داره به مدت 3سال،که رای قطعی آخر فروردین 1401 صادر شد که محکوم شده،بلافاصله بعد رای دوباره الزام به تمکین داده،از آنجاییکه پرونده طلاق که من درخواست دادم در مرحله رسیدگی به این هست که چقدر از حق منو داده و چقدر مونده تا رای طلاق رو صادر کنن،خواستم ببینیم برای بار 4م که الزام به تمکین داده،با همون رای قبلی که مال 20روز قبل هست میتونم محکوم کنم؟دوم اینکه به فرض محال ایندفعه من محکوم بشم آیا روی پرونده طلاقم اثر دارد یا نه؟و اینکه شوهرم چه کاری می‌تونه بکنه ؟تضمینی می‌تونه ارایه بده که بتونه رای بگیره یا نه بعد از 3بار محکومیت هیچگونه تضمین دیگه اثر ندارد و نمیتونه کاری بکنه؟چون رای بار سوم تازه صادر شده،مدت زمان که باید سپری بشه مهم نیست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم تلاشهای زوج بی فائده بوده و حتی اگر رای بنفع وی که بعید بنظر صادر شود در روند پرونده شما خللی وارد نخواهد نمود