04 خرداد 1401

با سابقه کار در دادگاه میتوانم پروانه وکالت دریافت نمایم

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بسیار جوابتان عالی بود منون سپاسگذارم باتوچه به اینکه فرمودید با مدرک کارشناسی حقوق داری و20 سال سابقه خدمت در دادسرا وداوگا ه برای وکالت پذیرفته میشوم سوالم این بود گه آیا با آزمون برای وکالت پذریرفه میشوم یا بدوم آزمون. شنیده ایم که کارمندان قوه قضاییه بدون آزمون پذیرفته میشوندوفقط باید در دوره کارآموزی شرکت کنند.ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم جهت تکمیل متن همکار محترمه خود بیان میدارم باید حکم کارگزینی شما با عناوین گفته شده باشد تا پذیرفته شوید و کار اموزی نیز نصف خواهد شدد