05 خرداد 1401

سوال در خصوص مطالبه حقوق و مزایا در هیئت تشخیص به طرفیت شرکت خصوصی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده چند سالدر شرکت خصوصی کار میکنم هیچ مزایا حق اولاد بن مسکن نگرفتم امضا هم کردم ایا شکایت کنم اداره کار چیزی دستمو میگیره ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه حقوق و مزایا دریافتی شما پایین تر از حداقل مصوبات شورا کار بوده میتوانید شکایت کنید و شرکت مزبور محکوم به پرداخت خواهد شد