05 خرداد 1401

نحوه تنظیم شرط وکالت در طلاق حین عقد نکاح

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا میتوان در شروط ضمن عقد در محضر ازدواج حق طلاق رو به گونه ای نوشت که اگر علت درخواست طلاق از جانب خانم به جز ان ۱۲ بند ذکر شده باشد کاربرد داشته باشد
یعنی به هر دلیلی حق طلاق داشته باشد ؟
می خواهم ببینم که ایا حق طلاقی که در شروط ضمن عقد درج میگردد فقط مربوط به ان ۱۲ مورد است یا راهی وجود دارد که هر موردی را پوشش دهد
چون امکان اخذ وکالت از جانب همسر از طریق دفتر اسناد رسمی را ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام وکالت در طلاق در آن ۱۲ بند مقید به آن ۱۲ بند بوده و سایر موارد را در بر نمی‌گیرد کیلن شما میتوانید به عنوان شرط ضمن عقد ازدواج وکالت در طلاق به صورت عام با حق توکیل به غیر و غیر قابل عزل بگیرید و این شرط در عقدنامه قید می‌شود