05 خرداد 1401

الزام به تنظيم سند ملك

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
از طرف مادربزرگم یه زمینی به پدرم ارث رسیده بود چند سال پیش که دست عمه ام بوده، پدرم چند سالی هست که فوت شده. الان بنده نمیدونم پدرم سهم الارث خود رو به عمه ام فروخته یا نه؟ عمه ام هم نمیگه. هیچ مدرکی هم ندارم . آیا راهی هست برای گرفتن این زمین یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي درخواست الزام به تتظيم سند مطرح نماييد در صورت مدعي بودن مبايست مدارك خود را ارائه نمايد.