05 خرداد 1401

دعوای بین خریدار و فروشنده خودرو

دسته بندی : حقوقی | وکالت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

یکم اردیبهشت طی تماس تلفنی شخصی به نام میلاد رموزی از تهران میاد بستک و سانتافه ما رو میخره ، قولنامه میکنه و واریزی ها رو طبق گفته خودش که شریکش که باجناقش است واریز کرد و وکالت تعویض پلاک ۳۰ روزه گرفت و رفت.

بعد ۳۰ روز زنگ زد ؛ چون ماشین دزدیدن و الان پیدا شده وقت وکالت گذشته مجدد تمدید کن ۳۰ روز و‌ برام پست کن.

منم‌براش وکالت تمدید و پست کردم ، آدرس که پرسیدم آدرس آذربایجان غربی یه روستایی و پست بانک رو اعلام کرد!!!
به هر حال وکالت پست شد.

چند ساعت بعد از نمایشگاه بندرعباس زنگ زدن که دوستی داریم تهران مشکلی پیش اومده و باید حضوری تو‌ رو ببینه.
شخصی به نام مهدی دهقان که می گفت تهران سعادت آزاد اتو کارن داره اومد بستک !!!

مهدی دهقان مدارک سانتافه به همراه وکالت قبلی دستش بود.
گفت میلاد رموزی باجناق منه ، قبلا جامبو کار میگرده شش ماهی میشه اومده پیش من کار و موقع خرید سانتافه من فرستادمش و واریزی ها هم چند تا همکار انجام دادن!
سانتافه که وکالت تعویض پلاک هم داشته و ما بهش اعتماد داشتیم میلاد رموزی می خاسته فرار کنه که ما ماشین و مدارک از دستش گرفتیم.
گفت یه همکاری با من بکن
همه مدارک و قولنامه و ماشین پیش منه ، یه وکالت به من بده یا قولنامه جدید با من کن که اینها رو من قبول نکردم و یا گفت یه یادداشتی بنویس که هماهنگی خرید من کردم که باز هم قبول نکردم چون درخواست دروغ گفتن داشت.

همون روز زنگ زدم خریدار اصلی که آدرس وکالت روستای سوگلی داده بود گفت مهدی دهقان که باجناق منه به همراه خانمم که در حال طلاق هستیم ماشین ‌ و مدارک دزدیدن و منم شکایت کلانتری کردم و شکواییه هم عکسش فرستاد
الان مهدی دهقان بستک و مکرر پیگیر هستش که یادداشتی بهش بدیم بره شکایت چیزی از طرف بکنه ولی ما قبول نکردیم.

در حال حاضر مدارک خودرو دست مهدی دهقان و از طریق مختلف پیگیری گرفتن یک یادداشت و همکاری از طرف من جهت ارائه به دادگاه جهت اثبات مالکیت است و پلاک خودرو کماکان به نام بنده بوده و بعید می رسد به سادگی و در زمان کم به نام خریدار منتقل شود چون مدارک دست مهدی دهقان و وکالت به نام میلاد رموزی

پاسخ کارشناس حقوقی :

با احترام کاربر محترم با توجه به اینکه خواسته خود را مطرح ننموده اید ما به چه سوالی پاسخ دهیم؟ اما کلیات امر بیانگر این میباشد که تنها راه شما همان تنفیذ وکالت جهت تعویض پلاک میباشد عمل جدیدی انجام ندهید و در صورتی که مدارکی از شما گرفته شده است با ارسال اظهار نامه از طرف بخواهید مدارک را استرداد نمیاد در غیر این صورت از وی شکایت خیانت در امانت خواهید نمود در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از تماس تلفنی استفاده نمایید .