06 خرداد 1401

سوال در خصوص عقد نکاح و ثبت آن

دسته بندی : خانواده | مهریه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.سوالم اینبود که ما ب زودی قرار عقد محضری داریم.اما طبق خواسته عاقد زودتر عقد سیستمی در محضر انجام شد و عقدمون ثبت سیستم شد اما خطبه و امضاها موند برای روز جشن.اما اگر الان بخوام عقد رو باطل کنم آیا طلاق حساب میشه و باید پروسه طلاق طی بشه؟الان عقد وارد شناسنامه شده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه عقد در دفاتر رسمی و سیستم ثبت احوال ثبت شده باشد شما از نظر سیستم ثبت احوال زن و شوهر محسوب شده و جهت انجام تشریفات طلاق می بایست از طریق محاکم خانواده اقدام نمایید