06 خرداد 1401

طلاق به علت عسر و حرج و خیانت و رابطه نامشروع

دسته بندی : خانواده | طلاق
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خواهرم میخادازشوهرش که بهش خیانت میکنه طلاق بگیره.آیاپیاماهای شوهرش باطرف مقابل مدرک به حساب میادیانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما بدوا باید از طریق دادگاه کیفری رابطه نامشروع همسر خواهر را اثبات نماید و ایشان را به تحمل مجازات محکوم نمایید در این صورت می توانید تقاضای طلاق به علت عسر و حرج واقامه نمایید اما طبق رویه قضایی یکبار رابطه نامشروع نمی تواند مجوز طلاق باشد.