06 خرداد 1401

سوال در خصوص انتقال سهم ارث یکی از وراث به دیگری

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مادرم میخواهد سهم الارث خودش راکه یک هشتم می‌باشد به نام یکی از پسران انتقال داده وصلح نماید گواهی انحصار وراثت هم گرفتیم. بین همه ورثه صلح نامه دستی نوشته شده و همه ورثه راضی هستند وامضا و انگشت زده اند . و مادرم میخواهد این کار را در دفتر اسناد رسمی هم انجام دهد. آیا برای این کار به حضور تمامی ورثه در دفتر اسناد رسمی نیاز است؟ یا فقط مادر و گیرنده کفایت میکند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام حضور مادر و آن فرزند جهت انتقال سهم مادر در دفتر اسناد رسمی کفایت می‌کند.