06 خرداد 1401

جنبه اثباتی وجود ترکه متوفی

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام دو سوال کوتاه دارم اگر لطف بفرمایید دقیقا همین ها را حتی با بله و خیر هم شده پاسخ بدهید ممنون.
۱- آیا گواهی انحصار وراثت محدود دلیل خوبی برای اثبات ترکه نداشتن متوفی مقابل طلبکاران محسوب میشود؟
۲- دردادگاه طلبکار (مدعی )باید ثابت کند که متوفی ترکه نداشته است یا ورثه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام صرف ترکه ذکر شده در انحصار وراثت از لحاظ قانونی بله در این مورد کفایت می نماید. و در مورد سوال دوم وراث می توانند به انحصار وراثت استناد نمایند و مدعی باید مالی را پیدا نماید تا بتواند جهت وصول طلب خود به واحد اجرا معرفی نماید. موفق و موید باشید