07 خرداد 1401

نحوه دریافت مستمری و ضوابط مربوط به آن‌

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر دختری هستم بیست و چهار ساله و شاغل نیستم چهار سال قبل پدرم فوت کرد و حقوقش به من و خواهر و مادرم رسید درحال حاضر خواهرم عقد کرده و حقوقش به مادرم میرسه و مادرم براش وام ازدواج کرده.
سوال اینه که اگر من حقوقم رو از مادرم جدا کنم چقدر به من میرسه؟(حقوق هشت میلیون)و آیا قسط وام خواهرم از حقوق جدا شده ی من کم میشه؟یعنی نصف قسط از حقوق مامانم نصف از حقوق من؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به ازدواج خواهر ، ایشان از افراد تحت تکفل و مستحق دریافت مستمری خارج می‌شوند و فقط شما و مادر مستمری پدر را دریافت خواهید کرد . مستمری به صورت مساوی بین شما و مادر تقسیم خواهد شد . با تظر به دریافت وام اقساط از مستمری کسر و سپس باقی مانده آن به حساب واریز می‌شود .