07 خرداد 1401

شکایت در اداره کار جهت حقوق و مزایا

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. من به مدت 9 ماه در یک شرکتی مشغول به کار بودم. بعد از نزدیک دوماه کاراموزی در مهرماه 1400 یک قرارداد 5 ساله با ما بستن و از همان موقع بیمه کامل داشتم. در فروردین امسال یک قرارداد یکساله برای سال1400 دادند تا امضا کنیم و گفتند برای اداره بیمه هس ولی برای امسال قرارداد یکساله ندادند..
لازم به ذکر است که در قرارداد ساعت کاری 44 ساعت در هفته ذکر شده بود ولی ما از 7ونیم صبح تا 6 عصر سرکار بودیم بدون دریافت اضافه کار.
برای هفته دوم فروردین من مرخصی گرفتم و کارفرما قبول کرد.
در 7 اردیبهشت با شرکت قطع همکاری کردم و الان کارفرما با کسر آن یک هفته فقط 16 روز کاری برای من در اورده( با حذف روزهای تعطیل و حتی جمعه!) در حالیکه مرخصی بدون حقوق ذکر نشده بود و من چند ماه از مرخصی قانونی استفاده نکرده بودم. همچنین بدون پرداخت حق مسکن، بن و.. مثل کارگر روز مزد فیش حقوقی من را حساب کرده در حالیکه حقوق من این ماه مطابق قانون کار 5800000 می باشد که باید 7 روز ماه دوم را نیز روی محاسبه کند.
از آنجایی که بیمه فروردین من واریز شده آیا بدون وجود قرارداد یکساله میتوانم از کارفرما برای حق و حقوقم شکایت کنم؟ و میخواستم سوال کنم از لحاظ قانونی حقوق من با احتساب و همچنین کسر یک هفته مرخصی چقدر محاسبه می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی جهت دریافت حقوق و مزایا در اداره کار شکایت نمایید .