07 خرداد 1401

تاریخ اجرا از چه زمانی شروع خواهد شد

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام من دستور موقت ملاقات فرزند در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۲۳برایم صادر شد اما اجرا از تاریخ ۱۴۰۰/۴/۱برایم خورد مدت این ابلاغ هم ۶ ماه است آیا این حکم از تاریخ اجرا به مدت شش ماه اعتبار دارد یا از تاریخ ابلاغ ؟چون دو صورت جلسه ممانعت ازملاقات طفل در تاریخ ۲۵ و۲۶ آذر ۱۴۰۰ بنده دارم و می خواهم روی آن ها اقدام کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم داخل متن دادنامه تاریخ را ذکر مینماید اما اگر اعلام نشده و زمان ملاقات را مطرح و سپس ۶ ماه نوشته شده باشد از زمان تاریخ ملاقات میباشد خواهد بود