07 خرداد 1401

طلاق با عسرو حرج زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام،بنده حدود دو سال هست که با شوهرم اختلاف دارم و در این مدت تا به امروز ضرب و شتم،بیرون کردن از منزل،تخریب خودرو،اتهام و تهمت که منجر به حکم محکومیت در تمامی آنها برای ایشان بوده و به شلاق تعزیری به مدت 3سال نیز محکوم شدند،و اینکه تا به الان 3بار در تمکین محکوم شدند که آخرین بار همین اوایل اردیبهشت بوده که به مدارک و حضور شاهدان محکوم شده و در حکم نیز به شاهدان و شلاق ایشان نیز اشاره شده است،که بلافاصله پس از اعلام رای برای بار 4ام اقدام به تمکین کرده،خواستم ببینم برای پرونده طلاقی که از طرف خودم تو جریان هست،3بار محکومیت در تمکین کافیست یا نه؟دوم اینکه رای قبلی رو بذارم برای بار4ام میتونم محکومش کنم؟ و اینکه ایشان میتونن تضمین ارایه بدن؟چطوری و چه تضمینی.در ضمن 3بار محکوم شدن ایشان برای دادگاه و طلاق کافی نیست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم مدارک شما جهت طلاق تکمیل میباشد میتوانید اقدام نمایید