07 خرداد 1401

عدم تخلیه مستاجر چه راهکاری دارد؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مستاجر تخلیه نمی کند و اجازه بازدید هم نمی دهد؟(از تاریخ تخلیه ۱۰ ماه گذشته)

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستاجر میتواند بعنوان مالک منافع از بازدید عین مستاجره توسط غیر ممانعت کند لیکن میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام بفرمایید اگر تاریخ قرارداد ب پایان رسیده و تمدید آن محقق نشده موجبی برای سکونت مستاجر وجود ندارد میتوانید دادخواست صدور دستور تخلیه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت بفرمایید ب طرفیت ایشان تا دادگاه رسیدگی و دستور و رای مقتضی صادر شود موید باشید