07 خرداد 1401

خیانت در امانت از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،من از کارفرما به علت عدم پرداخت حقوق و بیمه و عیدی شکایت کردم.(سفته ای بابت ضمانت داده بودم ک در قرار داد هم بابت ضمانت سفته با شماره سفته قید شده و جدای از آن رسید هم از یکی از کارفرماها در ته قبض سفته گرفته بودم.)(بابت استرداد سفته مشاوره گرفتم از ارشاد دادسرا گفتن در این مرحله شکایت نکن و اظهار نامه بهشون بده که دادم و ایشان هم با اینکه یکماهی گذشته هنوز جوابی نداده)امروز جلسه اداره کارمان بود که سر جلسه نیامدند و اداره کار 48 ساعت جهت ارائه مدارک به ایشان فرصت داد.از طرفی پس از شکایت بنده که برج 2 امسال انجام شده ایشان بعد این رفته از همسر من که من به عنوان نماینده اداره کار معرفی کردم شکایت کرده که اسفند 1400 19 میلیون اسکاچ به خانم من داده و یک فاکتور جعلی با امضای جعلی و متفاوت به عنوان مدرک و همچنین دو نفر شاهد داده که یکی شریکش هست و دیگری راننده سرویس سابق کارگاه که البته نفر دوم به من گفت من از این قضیه بی اطلاع هستم و شهادت دروغ نمی دهم.مورد دوم ایکه حضرات رفتن از من هم شروع به شکایت کردن پیامش اومد باز کردم در مرحله پرداخت هزینه کارشناسی بود.از شواهد و قرائن پیداس که احتمالا روی سفته در حال اقدام هست.تمام اینارو بعد ازشکایت من و بعد از ارائه اظهارنامه انجام داده.سوال بنده این هست که در مورد همسرم چه کنیم و درمورد خودمن چطور؟خطری مارو تهدید میکنه؟شکایت خیانت در امانت از ایشان بکنم؟در خصوص ادعای دروغی وی علیه همسرم تا روز دادگاه صبر کنیم یا اقدامی باید بکنیم؟این قضیه لطمه ای به پرونده اداره کارمن میزند؟ببخشید طولانی شد شرمنده و ممنون از اینکه پاسخ میدین...

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محارم در مورد پرونده همسر شما بایدارجاع به کارشناس خط نمایید تا مشخص شود جعلی میباشد به شماره فاکتور صادره دقت کنید و با شماره های قبلی و بعدی بررسی کنید جعلی بودن مشخص خواهد شددر مورد پرونده شما خللی وارد نمیشود فقط خیانت در امانت کیفری نیز جهت لاشه سفته اقدام نمایید