08 خرداد 1401

نحوه اثبات مالکیت و انتقال سند

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مدارک مبایعه نامه های قدیمی موجود نیست ولی کنتور برق به نام خودم هست و جزو یتاد فرمان امام قرار گرفته،آیا میشه سند زد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه سند قبلا به نام شما بوده امکان دریافت سند جدید وجود دارد / چنانچه سند قدیمی به نام شخص دیگری بوده و شما خریدار با ورثه هستین امکان انتقال سند به شما تحت شرایط و طی تشریفات رسیدگی ممکن است / چنانچه موارد فوق نبوده بابد دادخواست اثبات مالکیت بدهید